Team Fishingday

Fishingday Better than all other day`s

TEAM FISHINGDAY

När jag inte guidar så är det kul att köra lite tävlingar, främst abborr och gäddtävlingar, både på hemmaplan men även utomlands. Laget jag satt ihop består av 5 personer som jag fiskat mycket med och är riktigt duktiga predatorfiskare, men vårt motto är alltid att det viktigaste är att ha så roligt som det bara går i båten. Vi vinner som ett lag och vi förlorar som ett lag. Med dessa medlemmar tror vi att vi har det som behövs.

 

Som grundare av teamet är jag kapten och sköter alla anmälningar m.m. Teamets tanke är att kunna köra 5-6 tävlingar per år samt fortsätta våra små weekendresor till andra vatten. Så ni lär stöta på oss både till sjöss och i tävlingssammanhang.

Som nummer 1 in i teamet kom Patrik "gädda" Bjerendahl. Patrik fiskade för Team ABU men vi har fiskat många år ihop och tankarna på att tävla ihop växte fram genom åren. Jag hade tävlat i olika konstellationer och ville ha ett fast team så Patrik hoppade av ABU och Team Fishingday bildades.

Vi hade kört en tävling med vännen och betesbyggaren Fredrik "Piggking" Johansson men tävlingsfisket var inte riktigt Fiddes grej, med all respekt. Så då plockades Robin Waerme in som jag fiskat lite med och det klickade direkt. Robin är en kastmaskin som höjer stämningen i båten, precis vad vi behövde. Robin är annars en grym abborrefiskare men även riktigt sjuka grispass på gädda finns på Robins CV. Som alltid i livet så tar fisket större eller mindre plats periodvis och Robin kommer tävla när tids ges och han är alltid välkommen i båten med sin mojo.

I Robins frånvaro har Camilla Gustafson kommit in mer och mer i teamet och är nu fullvärdig medlem. Camilla går från klarhet till klarhet för varje år och har utvecklats till en riktigt grym predatorfiskare med ett enda mål, att vinna. Gös, gädda och abborre är favoritfiskarna. Förutom detta så passar hon in bra i teamet med sin sjuka humor och kvinnliga list.  Hon lagar även grym tävlingsmat.

Sist och nästan minst i teamet plockade vi in Andreas "Dea" Bjerendahl. Till skillnad mot Camilla är han ingen mästerkock utan här är det Bullens pilsnerkorv som gäller. Den ständigt leende Andreas kommer tillföra en grym mojo i båten och säkra upp det som prioriteras högst i Team Fishingday, nämligen att ha roligt. Med ett 5-mannateam kommer vi säkra full båt på de tävlingar vi vill köra. Och med dessa 5 så kommer mojon och skratten i båten vara 100% säkrade.